Ugrás a tartalomra
x

#azénüzenetem

Kedves társaim!

Szabadidőnkben vezetünk egy oldalt, hogy szórakozási/kikapcsolódási lehetőséget biztosítsunk a meleg közösségnek.

Mindezt munka és egyéb elfoglaltságok mellett szenteljük szabadidőnket önzetlenül arra, hogy kikapcsolódási lehetőséget biztosítsunk meleg társaink számára.

És nem csak a meleg társainknak segítenek ezen filmek átvészelni egyes nehezebb pillanatokat, és segíteni abban, hogy elfogadják magukat, hanem segítenek abban is, hogy a társadalmi norma is más véleménnyel legyen rólunk egy-egy film megtekintése után.
Sajnos a média eléggé elnyomja az LMBTQ embereket azzal, hogy a sajtó azt sugallja, hogy mi deviáns deviáns emberek vagyunk a társadalom számára, ezért is nagyon fontos, hogy az emberek ne a médiában látott dolgok alapján ítéljenek meg minket, hanem lássák és érezzék át a mi oldalunkat is. Hisz, megítélni úgy lehet, ha minkét fél szempontját látjuk.

Nagyon sokat segítene, ha az oldal sok emberhez eljutna, hogy sok meleg embernek kikapcsolódást nyújtson az oldal és annak a tartalma, hisz mi értük vagyunk.
Sajnos a legtöbb meleg oldaltól összetartást nem várhatunk, hisz képtelenek arra, hogy egy megosztással segítenének több emberhez is eljutni. Mi úgy érezzük önzetlenül segítünk a meleg barátainknak ezzel, viszont ezt a meleg média nem igen vállalja. Ennyit az összetartásról. Aki ezt olvasta, kérem ossza meg ezt a bejegyzést!

Az oldalt itt találjátok: https://melegfilmfelirat.hu https://www.facebook.com/melegfilmfelirat.hu/
#nemvagyegyedül #azénüzenetem #melegfilmfelirat

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux