Ugrás a tartalomra
x

La Casa De Las Flores / The house of flowers / Virágok háza S03 (2020) - előzetes

színes, feliratos, mexikói sorozat, 30 perc, 2020

 

Aki szereti a szappanoperákat, nem fog csalódni a Netflix mexikói csapata által készített, fekete humorú, titkokkal és hazugságokkal megfűszerezett, fordulatokban bővelkedő sorozatában. 

 

A felső tízezerhez tartozó de la Mora família már jó régen nem olyan tökéletes, ahogyan azt a neves családi virágüzletet vezető matriarcha, Virgínia a külvilág felé mutatni óhajtja. A bajok akkor kezdődnek, amikor férjének régi szeretője, Roberta öngyilkos lesz. Kiderül, hogy van egy másik családja is, és a titkok feltárása még csak most kezdődik. Három közös gyermekük, Paulína, Elena és Julán élete sem épp tökéletes habcsók. Paulínát az az Cecilia Suárez formálja meg, aki a Zöld pillangók bigott, zsarnokoskodó igazgatónőjét alakította - karaktere merően másmilyen. 

 

A Virágok háza rávilágít, hogy néhány dologban a mexikóiak gondolkodása mennyire elmaradott. Ilyen például a rasszizmus és a homofóbia. Egy transznemű karakter is helyet kapott a sorozatban, tehát fontos, hogy a nézők a sztereotípiák mögé lássanak.

 

 

 

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux