Ugrás a tartalomra
x

Oldalunk célja, hogy a meleg közösség számára összegyűjtsük és könnyen elérhetővé tegyük a homoszexuális és egyéb LMBTQ témában elérhető filmeket és sorozatokat. 

 

Az oldalunkon található tartalmak szabadon felhasználhatóak a forrás megjelölésével. Ez alól kivételt képeznek a filmek és sorozatok magyar nyelvű feliratai, fordításai, melyek esetén a szerzői jogot a fordító birtokolja. Filmek és sorozatok magyar nyelvű feliratai külön engedély nélkül, forrás megjelölésével sem használható fel más oldalakon.   

A szerzőkre vonatkozóan, valamint akikre viszonosság elve alapján vonatkozik, ezen jogszabályok érvényesek: a 1999. évi LXXVI. törvény a szerzői jogról, Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény, de bizonyos tekintetben a Büntető Törvénykönyvről szóló 2012. évi C. törvény is idesorolható.

 

Szervereinken nem tárolunk semmilyen jogsértő tartalmat, minden tartalom nem általunk üzemeltetett weboldalak szerverein található, melyek helyét csak megjelöljük és kategorizáljuk, illetve nem ismerjük azok részletes tartalmát, így nem tudunk semmilyen felelősséget vállalni értük. Az oldalon keresztül elérhető, más szolgáltatóknál tárolt filmek és audiovizuális tartalmak jogdíjai a filmeket és egyéb audiovizuális tartalmat szerverein tároló szolgáltatókat terheli!

 

 

Adat és link eltávolítási politika:

Ha ön szerzői jog tulajdonosa és szeretné jelenteni vagy kérni egy link, vagy bármely tartalom eltávolítását, kérjük írjon emailt az web@gay.hu címre. Így el tudjuk távolítani a jogsértő anyagot és végleg tiltani, hogy ne legyen feltölthető újra.

 


 

PinkFilms.hu does not host or upload any video, films or media files.

 

Content and link removal policy:

If you are a copyright owner and wish to report abuse or issue a content or link removal request, please email web@gay.hu so we can remove the infringing material and ban it from being uploaded again.

 

 

 

 

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux