Ugrás a tartalomra
x

Iratkozz fel!

Kedves látogatóink!

Igyekszünk folyamatosan fejleszteni az oldalt annak érdekében, hogy nektek minél kényelemesebb legyen a tartalmak elérése. Éppen ezért most lehetővé tesszük számotokra, hogy értesítést kapjatok, ha az oldalon új hír, cikk, film vagy sorozat jelenik meg. Ehhez nem kell mást tennetek, mint feliratkozni az oldal követésére. A technológia a Chrome, Firefox és Safari böngészőt használók részére elérhető! Akik mobiltelefonról, vagy táblagépről nézik az oldalt, nekik csak engedélyezni kell a felugró értesítést. 

Ehhez nyújtunk rövid segítséget:

Az oldal jobb alsó sarkában találhattok egy csengőt. Arra kattintva tudhatjátok meg, hogy engedélyezve van-e a feliratkozás.

Chrome felhasználóknak: Kattints a URL sávban a lakatra, és a lejövő menüben az Értesítések sorban állítsd át Engedélyezésre. És kész is.

 

Firefox felhasználóknak: Kattints az URL sávban lévő i és a lakat közötti szövegbuborékra, majd az Értesítések engedélyezése gombra. És kész!

 

Safari felhasználóknak is működik. De mivel senki nem használ közölünk MAC-et, így nem tudjuk, hogy ott miként kell beállítani. Aki tudja az elküldheti a leírást hozzá nekünk, vagy írja meg kommentben :)

 

 

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux