Ugrás a tartalomra
x

Kedves Hirdető!

 

Engedje meg, hogy néhány mondatban leírjuk Önnek, hogy miért is érdemes az LMBTQ embereknek bemutatnia szolgáltatását, termékét.

 

A rózsaszín pénz (pink dollár) a meleg közösség vásárlóerejét írja le. A 2000-es évek végén figyeltek fel pénzügyi szakemberek a pink dollár jelentőségére. Ennek hatására multinacionális cégek nyitottak az LMBTQ emberek irányába. Az eredmény nem maradt el, 2015-ben az USA-ban a melegek 917 milliárd dollár forgalmat tettek ki.

 

A multinacionális cégek után a közép és kis vállalkozások is felismerték a melegek vásárlóerejének fontosságát, és egyre több cég vált melegbarát szolgáltatóvá. Noha a Magyarországi piac nem mérhető ezer milliárd forintokban, mégis fontos vásárlóerőt jelent.

 

Pénzügyi és üzleti elemzők különböző kutatásokból megállapították, hogy azok a szolgáltatók, vállalkozások akik nyitottak a meleg társadalom felé, duplán jól jártak. Ezek a helyek azt tapasztalhatták, hogy megnövekedett a nem LMBTQ csoportba tartozók érdeklődése is a vállalkozásuk irányába. Ez annak volt köszönhető, hogy a melegek híresek az igényességükre, és ahol szívesen költik a pénzüket, az biztosan igényes hely. És ez önmagában is felhajtóerő lehet egy vállalkozás szempontjából.

 

Mi, az LMBTQ kisebbség tagjai sokkal többet költünk utazásra, wellnessre, ruházkodásra és kozmetikai termékekre, szépészeti beavatkozásokra mint más csoportok. Ha úgy érzi, hogy szívesen bemutatná szolgáltatását, termékét az LMBTQ emberek számára, akkor oldalunkon megteheti ezt. 

 

Oldalunkon lehetősége van termékét, vagy szolgáltatását hirdetni. Hirdetését képes és banneres megjelenítés mellett hírlevél formájában is tudjuk közvetíteni látogatóink számára. 

 

Ha felkeltettük érdeklődését, kérjük keressen fel minket a hirdetes@gay.hu email címen. 

 

Üdv:

 

 

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux