Ugrás a tartalomra
x

Élite Historias Breves 1. / Elite Short Stories 1. / Elit rövid történetek 1.

színes, feliratos, spanyol, romantikus, krimi, dráma, minisorozatok, 2021

 

2021 májusában a Netflix bejelentette az #EliteWeek-et, vagyis az egy hétig tartó, rövid epizódokból álló különlegességet, amely a negyedik évad előjátékaként szolgál. A történetek célja az "Elit univerzum kiterjesztése". Nem egy spin-off sorozatról van szó, hanem inkább olyan rövid életképekről, amelyek rávezetnek a negyedik évad eseményeire. Négy történet van, mindegyik három rövid epizódból áll. A történetek tehát a harmadik és a negyedik évad eseményei között játszódnak és a Las Encinas diákjainak különböző cselekményeit tárják elénk, felfedve, mit csináltak az elmúlt nyáron, mielőtt elkezdték volna új tanévüket.

 

Guzmán, Caye és Rebe

Rebe szűk körű lakásavatót tart a barátaival, de a helyzet drámai fordulatot vesz a kábítószernek és néhány váratlan vendégnek köszönhetően.

 

Nadia és Guzmán

Nadia visszatér Spanyolországba a nővére esküvőjére, de nem tudja eldönteni, hogy találkozzon-e a barátjával, Guzmánnal, akivel távkapcsolatot ápol.

 

Omar, Ander és Alexis

A gyógyulófélben lévő Ander úgy dönt, hogy a nyár folyamán segít Alexisnek, kemoterápiás betegtársának átvészelni a kezelést.

 

Carla és Samuel

Samuel komoly romantikus gesztust tesz a reptéren, hogy meggyőzze Carlát, ne szálljon fel a Londonba tartó járatra.

 

 

 

 

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux