Ugrás a tartalomra
x

Ez történt 2017-ben

Nagyon sok minden történt a világban 2017-ben, de most azt szeretnénk megmutatni, hogy mi történt velünk:

A változás éve volt számunkra is 2017. A korábbi szolgáltatónkat hátrahagyva úgy döntöttünk, hogy kényelmesebb, gyorsabb és jobb platformot készítünk, annak érdekében, hogy valóban minőségi oldalra látogathassatok nap, mint nap. Ezen befektetésünk jónak bizonyult, a korábbinál sokkal több emberhez sikerült eljutnunk.

Az új oldal elindítása óta 800.000, az egész évet figyelembe véve közel 1,5 millió oldalletöltés történt. A felhasználók száma szerint napi 1000 ezer ember látogatta meg az oldalt. Vagyunk egy páran, éppen ezért bátran ismerkedhettek is egymással a Chaten.

A legtöbbet megnézett hír, mily meglepő: VV Soma szexképei és önkielégítős videója volt, ezt közel 6200-szor nézték meg. A legtöbbször olvasott Story Az unokatestvér I. része volt 3200 olvasással. A legtöbbet nézet sorozat a Dynasty 2800 megtekintéssel. A filmek közül a legtöbben a Titkolt csókok című filmet nézték meg, 1900 megtekintéssel. Ennyit a számokról.

A filmek és sorozatok mellett a legfrissebb belföldi és külföldi híreket is elhozzuk nektek. Célunk továbbra sem változott, továbbra is a közösség szolgálatát tartjuk szem előtt. Éppen ezért is készítettünk egy új facebook oldalt, ami már kevéssé "feltűnő", így már bátrabban lehet csatlakozni az oldalhoz.

Filmek terén is igyekeztünk a legfrissebb filmeket eljuttatni hozzátok, ezen törekvésünk a jövőben sem fog változni. Természetesen továbbra is várjuk azok jelentkezését, akik megpróbálkoznának feliratok fordításával, és olyanok jelentkezését is várjuk, akik csak kisebb munkát tudnak vállalni, például angol nyelvű hírek fordítása, de akár hírszerkesztőnek is lehet jelentkezni.

Itt ragadnánk meg az alkalmat, hogy mindenki nevében megköszönjük azt az áldozatos munkát, amit tettek az oldalért és a közösségért: Köszönjük a fordításokat Robbynak, Saginak, PetyrB-nek, EnryBoynak, Kritikusnak, Blueyenak, Andy Feldmannak, Lyllnek, Shunsukenak, biri66nak, RDxSubnak, Nicolasnak, Grabnak,
Maerornak és az Anders Oldalaknak.

És köszönettel tartozunk azoknak is, akik anyagilag támogatták az oldalt, így biztosítva a megfelelő tárhelyet, és az egyéb kiadásokat. Ígéretet tettünk nekik, hogy nem fedjük fel kilétüket és nem is tudnánk, éppen ezért is ragadjuk meg itt az alkalmat, hogy kifejezzünk hálánkat.

Azok, akik nem tudnak technikai vagy anyagi segítséget nyújtani, de szeretnének segíteni azok azzal tudnak segíteni, ha megosztják az oldalunkat olyan ismerőseikkel akik szívesen böngésznék a tartalmainkat.

De egy kicsit tekintsünk előre is. 2018-ban olyan filmeket láthattok többek között, mint a Szólíts a neveden (Call Me by Your Name), Jonathan, Felelős nagykorúság (Consenting Adult), Les rencontres d’apres minuit (Te és az éjszaka), Elefánt dal (Elephant Song), Velociraptor, Lucky Bastard (Szerencsés flótás), Student of the Year. Folytatódik a Dynasty, a Will és Grace, A Place to Call Home sorozat is.

Ahogy az már minden évben lenni szokott az új évben is leállnak a filmek és sorozatok nyáron. A 2018-as nyári szünet május 28-tól szeptember 1-ig tart. Ebben az időszakban csak a hírek frissülnek.

Köszönjük egész éves figyelmeteket. 2018-ra kívánunk nektek sok jó filmet és sorozatot, magunknak több követőt a facebookra és több oldallátogatót. :D

 

MFF - Warm csapat

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux