Ugrás a tartalomra
x
MFF

Akkor kezdjük...

Na fiúk-lányok, ez a nyár is eltelt. Reméljük, hogy kipihenve kezdtek hozzá velünk együtt a 2017-2018-as évadhoz. Mint azt láthatjátok megújultunk. Időt, energiát és pénzt nem kímélve végre sikerült saját domainhez és tárhelyszolgáltatóhoz jutnunk. Szükség is volt erre, mert a régi oldalt már kinőttük, a tartalmak már nem fértek el, de reméljük, hogy ez számotokra is pozitívumként jelenik meg.

Az új filmek és sorozatok mellett igyekszünk a legfrissebb, a homoszexualitással foglalkozó híreket is elhozni nektek. Ismerkedjetek az oldallal és persze azokkal is akik rendszeres látogatói az oldalnak, erre kiváló a CHAT oldalunk. Adjatok hangot a véleményeteknek, írjatok hozzászólásokat, vagy használjátok a bejegyzések alatt található szavazati lehetőséget, mellyel jelezhetitek a többiek részére is, hogy az adott hír, vagy film mennyire tetszett nektek.

Ne felejtsétek el, hogy van  és  oldalunk is.

A Story szekcióban erotikus írásokat olvashattok, ahová szívesen várjuk a ti írásotokat is. Ne szégyenlősködjetek, ragadjatok billentyűzetet és írjátok meg fantáziátok szüleményét, vagy megtörtént sztoritokat.

Azok részére akik még újak az oldalon és problémába ütköznek egy film vagy sorozat megtekintését illetően, azok olvassák el a Segítség menüt, vagy írjanak E-mailt és megoldjuk a problémát.

Azok akik rendelkeznek saját honlappal vagy bloggal és az oldalukon szeretnének friss híreket megjeleníteni, azok részre lehetőség van egy egyszerű kód beillesztésével ezt megtenni. Ha érdekel a lehetőség, akkor kattints IDE!

Ha kedved támadna segíteni nekünk feliratok fordításában, vagy segítenél a hírszerkesztésben akkor elérhetőségeinken jelentkezhetsz.

Akik anyagi támogatással szeretnének segíteni azok részére is van lehetőség. Az oldalon található DONATE gomb segítségével a PayPal rendszeren keresztül (mely teljesen biztonságos, és minimális adatok megadásával történik. A PayPal működését a Támogatás menü alatt megtaláljátok) megtehetik. A beérkezett összegek feliratok fordítására megy.

 

3-án kezdjük a szezont három új filmmel, az első film a Théo and Hugo az Órói (Jitters) és a Front Cover.

Kellemes időtöltést és jó szórakozást kíván:

Robby, Sagi, PetyrB és Balazs089

 

 

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux